VLCi VALÈNCIA SMART CITY | InnDEA València
16085
page,page-id-16085,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

InnDEA València

ajuntament-inndea

Entitat promoguda per l’Ajuntament de València amb la finalitat de donar suport i d’incentivar el desenvolupament mitjançant la innovació en les seues diverses vessants.

InnDEA actua en el sistema empresarial promovent la innovació en els sectors productius de la ciutat, així com en l’administració local impulsant aplicacions d’innovació urbana per a modernitzar els serveis municipals i oferir una resposta més eficaç a la ciutadania. Finalment, actua també sobre la mateixa ciutat per convertir-la en un lloc habitable i sostenible, en un referent internacional.

Totes les accions portades a terme per la Fundació persegueixen l’objectiu de promoure el desenvolupament i la innovació urbana en benefici de les persones per tal de millorar la seua qualitat de vida.

PAPER D’INNDEA VALÈNCIA EN L’ESTRATÈGIA VALÈNCIA CIUTAT INTEL·LIGENT

Logo

El desenvolupament de València com a ciutat intel·ligent (o Smart City) constitueix una de les prioritats de l’Estratègia València 2020. Per aquesta raó s’ha definit específicament la denominada Estratègia València Ciutat Intel·ligent, difosa i compartida amb els principals agents de la ciutat mitjançant el treball realitzat en el context del Pacte Local per la Innovació, i concretament del seu Objectiu 4 i de l’Eix Estratègic 5.

 

L’Ajuntament de València, amb la coordinació del seu servei TIC i el suport de la Fundació InnDEA València, ha treballat en la definició d’una estratègia intel·ligent i innovadora per a la ciutat.

 

El desenvolupament i l’execució d’aquesta estratègia i del seu element central, la Plataforma València Ciutat Intel·ligent, s’han assignat al  Servei TIC de l’Ajuntament, mentre que a la Fundació InnDEA València li correspon la difusió del projecte, la participació en xarxes de ciutats, la relació amb entitats externes i la participació en altres iniciatives d’I+D+i.

ESTUDIA VLC

València com a objecte de la teva recerca
estudiavlc

¿Tens alguna idea per a la ciutat?, ¿vols rebre més informació?